Hosted Exchange

Email, het is naast telefonie ook in uw organisatie waarschijnlijk één van de belangrijkste manieren om te communiceren met collega’s en relaties. En ongetwijfeld heeft ook uw organisatie daarvoor een emailserver, vaak Microsoft Exchange, in gebruik in combinatie met Outlook op de werkplek. Is de server hardware aan het einde van de levensduur of is een upgrade naar een nieuwe versie nodig, dan is directe vervanging en migratie niet de enige optie. Sterker nog, als u een Microsoft Small Business Server inclusief Exchange gebruikt, welkeper dit jaar van de markt is afgehaald, dan kan het niet eens en heeft u veel duurdere licentie en aparte server nodig.

Het logische alternatief is Hosted Exchange, een mailbox in de cloud. Voor een bescheiden bedrag per mailbox per maand draait uw – nogal kritieke – email op een cloud datacenter infrastructuur met hoge beschikbaarheid en veiligheid, altijd op een actuele versie en voorzien van alle noodzakelijke functies. Dit omvat tevens het delen van taken en agenda’s, synchronisatie met mobiele apparaten, beveiliging tegen spam en virussen, backup en herstel.

Hosted Exchange is extreem flexibel, zonder vastgestelde contractduur kunt u mailboxen toevoegen of opzeggen, opslagruimte bijstellen en onder meer mailbox quota beheren. Tenminste, dat kunt u aan IMC overlaten, want wij beheren uw Hosted Exchange net zoals uw oude mailserver.

Hosted exchange

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van IMC.


Neem direct contact op!

Wil jij weten wat je kunt besparen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte