Hergebruik, datavernietiging en recycling

Recycling

Data vernietigingHet opnieuw in gebruik (laten) nemen van uw ‘oude’ apparatuur…dat kan gewoon hoor!

In samenwerking met één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van Lifecycle Services kan de door u buiten gebruik gestelde apparatuur in veel gevallen een tweede leven krijgen. Na inname wordt gecheckt of de betreffende apparatuur of delen daarvan nog in aanmerking komt voor hergebruik. Indien dat het geval is kunt u daar in eerste instantie uiteraard eerst zelf gebruik van maken. Maar wij bieden tevens de mogelijkheid om uw afgeschreven apparatuur, na refurbishing, in de markt te koop aan te bieden.

Daarbij

  • Genereert u vaak nog opbrengsten uit uw oude hardware
  • Halen we de maximale levensduur uit uw apparatuur
  • Garanderen we 100% datavernietiging op basis van de overheid standaard
  • Moet het een geruststellende gedachte zijn dat u werkt met een professionele, verantwoordelijke, milieubewuste partner

Datavernietiging

computer recyclingDe primaire zorg bij het afvoeren van computerapparatuur is uiteraard het ‘veilig en verantwoord verwijderen van data’. Dat is u precies waarom IMC alle aandacht schenkt aan alle data die nog aanwezig zijn op IT apparatuur, harddisks en electronische apparaten. Of het u bestemd is voor (gedeeltelijk) hergebruik of definitieve vernietiging.

Wij verzorgen 100% gegarandeerd veilige datavernietiging door verschillende methodes te gebruiken waarbij dus niet alleen alle data gewist wordt maar wordt gebruik gemaakt van professionele shredders om de betreffende (rand-) apparatuur op de juiste wijze te vernietigen.

Op een rijtje:

  • 100% gegarandeerde datavernietiging
  • Door de overheid als standaard geaccepteerde ‘data-wiping’- techniek
  • Eventuele data- verwijdering op locatie indien uw gegevens het bedrijf niet mogen verlaten
  • Vertrouwen dat uw data worden verwerkt door een toonaangevende organisatie die begrijpt dat u voorzichtig wenst om te gaan met uw gegevens

In een persoonlijk gesprek leggen wij onze werkwijze graag aan u uit.

 

Wil jij weten wat je kunt besparen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte