ICT beheer – Managed services

Wij begrijpen dat ICT beheer ontzettend belangrijk is voor uw bedrijfsvoering. We weten ook dat het niet uw corebusiness is. Die zorg kunt u daarom aan ons overdragen. Wij hebben de mensen en de kennis in huis om uw ICT optimaal te laten functioneren, zodat u en uw mensen ongeremd kunnen presteren en concurreren.

Managed Services betekent in feite het uitbesteden van bepaalde ICT beheer taken, zoals het monitoren van uw netwerk, het beheren van uw servers , het beveiligen van uw werkplekken, het backuppen van uw data en het ondersteunen van uw gebruikers. Dat doen we tegen een vast bedrag per maand, ongeacht de hoeveelheid werk die we moeten leveren. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan; zowel de beschikbaarheid, veiligheid en prestaties van uw systemen als de beheerskosten zijn voorspelbaar en optimaal.

Het uitgangspunt van onze dienstverlening, in tegenstelling tot de vaak nog gangbare stand van zaken, is een verenigd belang tussen u en ons. Het zijn niet uw ICT problemen waar wij van leven, maar juist uw zorgeloze werkervaring. Eerlijke dienstverlening, daar worden we beiden wijzer van.

Onze Managed Services zijn onderverdeeld in een aantal categorieën:

ICT beheer managed services

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van IMC.


Neem direct contact op!

Wil jij weten wat je kunt besparen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte