ICT beveiliging

Beveiliging van IT is en blijft cruciaal, maar eerlijk is eerlijk, uw productiviteit als onderneming en uw concurrentiepositie worden er ook niet danig mee geholpen dat het een dagelijkse zorg voor u mag worden. Toch is het dat wel, want onder meer virus infecties, ongeautoriseerde indringers, data verlies en ongewenste email hebben wel degelijk een negatief effect op de continuïteit en ook het imago van uw organisatie.

De oplossing is eenvoudig, met onze managed security diensten wij regelen het gewoon voor u! Tegen een vast bedrag per maand, zodat u comfortabel uw werk kunt doen zonder steeds over uw schouder te kijken. Deze ICT beveiling voeren we uit met behulp van een aantal verschillende oplossingen.

Met Managed Antivirus krijgt u een malware scanner op iedere server en werkplek, zonder dat u apart software hoeft in te kopen, waarbij we dagelijks strak in de gaten houden of definities up to date zijn en waarmee we op afstand het beheer van o.a. de quarantaine kunnen regelen.

Met Hosted Email Protection vangen we spam en geïnfecteerde email, met zeer grote nauwkeurigheid, al af voordat het uw netwerk binnenkomt, waarbij eventueel onterecht geblokkeerde emails zeer eenvoudig door medewerkers zelf teruggehaald kunnen worden.

Met Patch Management scannen we uw netwerk regelmatig op eventueel ontbrekende beveiligingsupdates en andere kwetsbaarheden, die we vervolgens verder onderzoeken en op orde brengen om indringers buiten de deur te houden.

Laptop

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van IMC.


Neem direct contact op!

Wil jij weten wat je kunt besparen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte