Online Backup

Een backup van uw data is als een verzekering. Hopelijk hoeft u er zo min mogelijk een beroep op te doen, maar als het nodig is dan moet het u beschermen tegen de onvoorziene en onoverkomelijke schade van data verlies.

Traditioneel werden backups op tape gemaakt, vanwege de lage kosten en het gemak waarmee cassettes gewisseld en opgeborgen konden worden. Want een backup moet wel veilig buiten uw pand bewaard worden. Tegenwoordig kan dat veel eenvoudiger, betrouwbaarder, sneller en ook nog eens goedkoper over het internet, met een online backup naar een beveiligd datacenter.

IMC kiest voor Online Backup. Een geautomatiseerde oplossing om iedere dag, over internet, de wijzigingen in uw gegevens bij te werken in een kopie op afstand. Onze focus ligt daarbij op herstel. Ongehinderd door het risico op menselijk falen houden we in de gaten of uw online backups steeds volledig gelukt zijn, zodat u en wij zeker weten dat bestanden waar en wanneer nodig teruggehaald kunnen worden.

We maken daarvoor gebruik van de beste technologie. Snel, zodat ook de grootste hoeveelheden bestanden tijdig weggeschreven en in no-time hersteld worden. Efficiënt, zodat u er geen omkijken naar heeft en er niet meer opslagruimte dan nodig gebruikt en betaald hoeft te worden. Compleet, zodat alle soorten systemen, bestanden en databases probleemloos ondersteund worden en in alle gewenste herstel scenario’s voorzien is.

Online backup!

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van IMC.


Neem direct contact op!

Wil jij weten wat je kunt besparen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte